[bar group="860×106"]

#YesWeCanVies

mani-can-vies#YesWeCanVies, va causar autèntic entusiasme i exaltació a la  majoria de les xarxes socials i és que el passat 20 d’octubre, un miler i mig de persones es manifestaren al redós dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta per tal de defensar la continuïtat del Centre Social Autogestionat al barri després de més de 15 anys d’activitat.

Era el passat any 2011 quan Can Vies guanyava per segona vegada consecutiva un judici contra l’empresa de transports metropolitans TMB degut a la tercera demanda interposada contra Can Vies. TMB va recórrer aquesta sentència a l’Audiència Provincial de Barcelona i finalment, el passat 12 de setembre es donava a conèixer que es considerava errònia la sentència dictada pel Jutjat de Primera instància; i novament, l’amenaça d’abandonar l’edifici.  
Amb una important implicació per part de les principals manifestacions de cultura popular de la vila de Sants tals com: la colla bastonera, la colla de diables i els castellers de Sants, que donaren el tret de sortida a la manifestació que es desplaçà fins a la seu del districte de Sants on s’ha llegit un manifest acusant a TMB, l’Ajuntament de Barcelona i l’alcalde de primar i permetre el desallotjament de Can Vies mentre es retalla en sanitat i educació i les condicions laborals dels treballadores i treballadores de TMB ratllen la burla.

El CSA Can Vies compta amb el suport de moltes persones i col·lectius que han fet palès el seu malestar i la seva indignació en tot aquest procés que fa ja molts anys que dura. Les xarxes socials bullien els dies abans de la manifestació amb mostres de suport. I és que Can Vies és a la vila de Sants molt més que quatre ratlles en un paper, és la història d’un barri i les seves gents; una història de lluita i perseverança.


[bar group="860×106"]