Ona de xoc és el podcast de l’Accent.

Amb entrevistes, actualitat, política, història i veus dels moviments populars dels Països Catalans.

Atenció:  totes aquelles persones que ens escolteu i ajudeu a difondre el podcast de l’Accent a les xarxes socials, mencioneu-nos, i la millor promoció o comentari de cada programa emès rebrà de regal una samarreta o bossa d‘Ona de Xoc! 


Continguts dels programes:

 

Programa 5. 26 de gener de 2022

En aquest programa, número 5, parlem amb en Marius Serra, del seu darrer llibre ‘Fora de Joc a Montserrat’, de la situació de la llengua als Països Catalans i del postprocés amb l’escriptor hortenc. Tertúlia amb el Màrius, la Maria Plana i l’Andreu Ginés. A més, descobrim Foment del Treball a Crims en ocasió del seu 250 aniversari i connectem amb Hanoi Hannah!


Programa 4. 16 de juliol de 2021

Editorial: parlem de la condemna als encausats d’Aturem el Parlament / Entrevistem l’Iñaki Gil de San Vicente, sociòleg basc i militant abertzale i comunista. Conversem sobre la situació actual al País Basc, als Països Catalans, sobre el capitalisme i sobre Amèrica llatina.  / Secció Crims, capítol 4: Els senyors de la llum./ Estrenem secció: Hanoi Hannah, parlarà dels indults i les forces d’ocupació. / Per acabar parlem amb en Bernat, de l’Octubre. El Casal Independentista del Poblenou de Barcelona, que celebra 25 anys.

El podeu escoltar ací: Ivoox.


Programa 3. 7 de juny de 2021

En el nostre editorial parlem de la recent ofensiva sionista contra el poble palestí. / Entrevistem na Margalida Ramis, del Grup Balear d’Ornitologia I Defensa de la Naturalesa (GOB). Conversdem sobre la ecologisme i medi ambient, model econòmic, massificació turística, sobre els moviments socials i els governs de les Illes. / Secció Crims, capítol 3: Manual per a saquejadors dels recursos públics./ Parlem també amb Aquil·les Rubio, del Casal Popular Tio Cuc d’Alacant, que compleix 10 anys

El podeu escoltar ací: Ivoox.


Programa 2. 23 d’abril de 2021

Diada del 25 d’abril, recordem Miquel Grau. / Entrevistem en Pau Viciano, historiador i professor de la UV. Enraonem sobre el País Valencià i els Països Catalans; sobre Joan Fuster, la seva vigència i com molesta la seva figura; sobre l’evolució del nacionalisme al País Valencià. / Secció Crims, capítol 2: L’imperi Mercadona i el clan Roig. / Parlem també amb en Ruben del Casal Independentista i Popular Can Capablanca de Sabadell, casal que enguany fa 20 anys.


El podeu escoltar ací: Ivoox .


Programa 1. 18 de Març de 2021

Entrevistem en Juan Manuel Olarieta, advocat de Pablo Hasel i Valtonyc. Parlem sobre la repressió política de l’Estat espanyol, del cas d’en Pablo i les mobilitzacions de suport, els presos polítics i l’amnistia./ Secció Crims, capítol 1: els Gallardo, els amos d’Almirall./ Parlem també amb Imma Milan, que ens explica la recent absolució judicial de l’acusació del lobby sionista contra membres de la campanya pels drets humans a Palestina i el BDS al País Valencià.

El podeu escoltar ací: Ivoox / Spotify